mivuaware

MiVUAware

Hva er MiVUAware

MiVUAware er en tjeneste tilbudt av MiVU. Dette systemet mottar anonymisert data om hvilke produkter du trykker deg inn på og kjøper.
Dette er for å se hvilke produkter som er populære, hvilke produkter som ikke får nok eksponering, hvilke produkter som blir sett på i et kort tidsrom og knytte produkter sammen, og hvilke produkter du kjøper sammen.
Dette er for at vi skal kunne vise deg relevante produkter til hvilke produkter du ser på, og har i handlekurven.
Dataen som samles inn er helt anonymisert og enkryptert slik at dataen kun kan leses av systemet og ikke personell.
Men aggregert (sammenslått) data er tilgjengelig for MiVU-administratorer for å få en forståelse over sammenheng mellom produkter.
Dette innebærer hvor mange kunder("enheter") som har sett på ett produkt og så ett annet, hvorvidt systemet mener at disse produktene er relaterte etc.
Ingen data kan knytte interresser eller vaner til en enkeltperson.

MiVUAware

Hvordan fungerer det?

MiVUAware lagrer hvilke produkter en brukeragent trykker på og kjøper hos en nettside som har MiVUAware aktivert.
Når du trykker på et produkt for å se detaljer på dette produktet så sendes dette til MiVUAware. MiVUAware ser da på hvilke produkter du har sett på mens du har besøkt nettstedet og ser etter korrelasjoner mellom produkter. Hver dag så lager MiVUAware regler for hvilke porukter som hører sammen. Derfor kan det ta litt tid fra handlinger er gjort på nettsiden til det vises i anbefalinger.